Holistische stoelmassage

 

Wat houdt holistische stoelmassage in:

Deze massagevorm vindt plaats op een speciaal ontwikkelde massagestoel. Het zijn massages van circa 30 minuten, de kleding kan aanblijven en er wordt geen olie gebruikt.
Het gebied welke gemasseerd kan worden is: hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en bekken. Echter niet alles zal in 1 massage aangeraakt worden.
De massage wordt in een rustig tempo uitgevoerd; op deze wijze kan de cliënt nog beter waarnemen wat hij/zij voelt.

Hierdoor is de massage laagdrempelig en dus zeer geschikt als eerste kennismaking met holistische massage.

Naar aanleiding van een kort intake-gesprek zal ik het te masseren gebied kiezen in afstemming met de cliënt. Hierbij ben ik niet gericht op het wegmasseren van een klacht/symptoom.

De massage is een uitnodiging om met aandacht te voelen wat er is en daar helemaal bij aanwezig te zijn. Door dit zelfonderzoek, gedurende de massage, creëert de cliënt de mogelijkheid om bewust te worden te komen en inzicht te krijgen in wat er bij hem/haar speelt.

Het is aan de cliënt om te beslissen wat hij/zij met dit verkregen inzicht doet. Als massagetherapeut respecteer ik de weg en het tempo van de cliënt en is hij/zij hierin altijd leidend.

 

Ben je geïnteresseerd in een holistische stoelmassage? Neem dan Contact op voor het maken van een afspraak.

 

Ook bedrijven kunnen bij Sarira Bud’dhi terecht voor stoelmassage op de werkplek. Deze vorm van massage vermindert stress en spanning in het lichaam en helpt u en uw werknemers om zich bewust te worden van hun werkhouding, zodat de houding indien nodig kan worden aangepast.

 

 

Neemt u gerust contact op, u bent van harte welkom!

Wist je dat ...

Nieuws

Verhuizing:

Praktijk Sarira Bud'dhi is verhuisd!

 

Na een flinke verbouwing is de praktijk weer geopend voor cliënten.

De praktijk is nu gevestigd aan de Lammerhof 116 in Warnsveld.

 

Bel 06-12 600 700 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.